• ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

  ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

 • ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

  ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 • Εφαρμογή εντοπισμού της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων

  Εφαρμογή εντοπισμού της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων

 • Μελέτη Κτηματογράφησης στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

  Μελέτη Κτηματογράφησης στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

 • FInd Us on Facebook

  FInd Us on Facebook

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Λόγω αναβάθμισης, η καταβολή παγίου τέλους κτηματογράφησης για τα έντυπα «ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΕΛΟΥΣ» που εκδόθηκαν έως και την 1/7/2016 πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και την 1/7/2016 και ώρα 14:00.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο 20ψήφιος κωδικός που αναγράφεται στα έντυπα πρέπει να αντικατασταθεί με νέο 20ψήφιο, είτε μέσω του Γραφείου Κτηματογράφησης, είτε μέσω της εφαρμογής «Έκδοση νέου εντύπου οφειλής» («ηλεκτρονικές υπηρεσίες» - ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr) και το αντίστοιχο ποσό να καταβληθεί από τις 4/7/2016 και μετά.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να εκδώσετε το «νέο έντυπο οφειλής» από την εφαρμογή θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς στο taxisnet, καθώς και τον «κωδικό δήλωσης» και τον «κωδικό πληρωμής 401», όπως αυτοί εμφανίζονται στο προηγούμενο «έντυπο υπολογισμού τέλους».

H δυνατότητα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ στο portal e-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ του www.ktimatologio.gr και η πληρωμή μέσω χρεωστικήs ή πιστωτικής visa και master card παραμένει ως έχει.

astrolavoselpho

 geoplan logo

 

 

geomatics logogeotech  meteva

 

 

fotopo

 

Σχετικά με εμάς

 
Η Κοινοπραξία ΚΤΗΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ ΙΙ ανέλαβε από την εταιρία «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε. – ΕΚΧΑ Α.Ε.», τη μελέτη Κτηματογράφησης για την ολοκλήρωση δημιουργίας Εθνικού Κτηματολογίου στους Καλλικρατικούς Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

Facebook Logo Wallpaper Full HD