• ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

  ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

 • ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

  ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 • Εφαρμογή εντοπισμού της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων

  Εφαρμογή εντοπισμού της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων

 • Μελέτη Κτηματογράφησης στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

  Μελέτη Κτηματογράφησης στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

 • FInd Us on Facebook

  FInd Us on Facebook

Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία «Εκτύπωση αποδεικτικού υποβολής δήλωσης»

Από την Παρασκευή 15-7-2016 είναι διαθέσιμη στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΕΚΧΑ Α.Ε. νέα λειτουργικότητα που αφορά στην δυνατότητα εκτύπωσης Αποδεικτικού Υποβολής Δήλωσης του Νόμου 2308/1995  από τον πολίτη.

Ειδικότερα, η δυνατότητα εκτύπωσης Αποδεικτικού Υποβολής Δήλωσης,  αφορά στις δηλώσεις που έχουν υποβληθεί στο Γραφείο Κτηματογράφησης μετά την 2/7/2014 και για τις οποίες έχει εξοφληθεί το οφειλόμενο πάγιο τέλος κτηματογράφησης. Επιπλέον, η δυνατότητα εκτύπωσης Αποδεικτικού Υποβολής Δήλωσης αφορά σε όλες τις δηλώσεις που έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά - ανεξαρτήτως ημερομηνίας υποβολής - και έχουν ολοκληρωθεί ως προς την επεξεργασία τους.
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσα από την εφαρμογή «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – e-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙO – Κτηματογράφηση - Εκτύπωση Αποδεικτικού Υποβολής Δήλωσης» στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ ΑΕ www.ktimatologio.gr, με την καταχώρηση των κωδικών ασφαλείας τουtaxisnet.

Πατήστε εδώ τον «Οδηγό Χρήσης Εφαρμογής Εκτύπωσης Αποδεικτικού Υποβολής Δήλωσης».

 

 

astrolavoselpho

 geoplan logo

 

 

geomatics logogeotech  meteva

 

 

fotopo

 

Σχετικά με εμάς

 
Η Κοινοπραξία ΚΤΗΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ ΙΙ ανέλαβε από την εταιρία «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε. – ΕΚΧΑ Α.Ε.», τη μελέτη Κτηματογράφησης για την ολοκλήρωση δημιουργίας Εθνικού Κτηματολογίου στους Καλλικρατικούς Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

Facebook Logo Wallpaper Full HD