• ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

  ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

 • ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

  ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 • Εφαρμογή εντοπισμού της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων

  Εφαρμογή εντοπισμού της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων

 • Μελέτη Κτηματογράφησης στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

  Μελέτη Κτηματογράφησης στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

 • FInd Us on Facebook

  FInd Us on Facebook

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΒΑΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αγαπητέ πολίτη των Καλλικρατικών Δήμων Πέλλας και Σκύδρας,

Η Κοινοπραξία ΚΤΗΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ ΙΙ σας ενημερώνει ότι θα παραδώσει στην ΕΚΧΑ Α.Ε., τη βάση της Ανάρτησης του Εθνικού Κτηματολογίου των Καλλικρατικών Δήμων Πέλλας και Σκύδρας, στο διάστημα από 16 έως 31 Οκτωβρίου 2017. Εάν επιθυμείτε να συμπεριληφθείτε στους πίνακες της Ανάρτησης θα πρέπει να έχετε υποβάλλει δήλωση ιδιοκτησίας το αργότερο μέχρι 1η έως 15 Οκτωβρίου 2017.

Σας ενημερώνουμε ότι, σε περίπτωση που δεν συμπεριληφθείτε στην ανάρτηση, θα αναρτηθεί ΑΓΝΩΣΤΟΣ ή ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ή ΑΛΛΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. Ανάλογα με ποιος δικαιούχος θα αναρτηθεί, θα πρέπει να υποβάλλετε ένσταση (με πληρωμή τέλους ένστασης) κατά τη διαδικασία της ανάρτησης για να κατοχυρώσετε το δικαίωμά σας. Οι ενστάσεις θα εκδικασθούν από Επιτροπές εξέτασης Ενστάσεων μετά από εισήγηση της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων ΙΙ.

Σας προτρέπουμε να εκμεταλλευτείτε το χρονικό διάστημα αυτό και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητές σας για να αποφύγετε περιττά έξοδα και ταλαιπωρία.

Με εκτίμηση
ΚΤΗΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ ΙΙ

astrolavoselpho

 geoplan logo

 

 

geomatics logogeotech  meteva

 

 

fotopo

 

Σχετικά με εμάς

 
Η Κοινοπραξία ΚΤΗΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ ΙΙ ανέλαβε από την εταιρία «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε. – ΕΚΧΑ Α.Ε.», τη μελέτη Κτηματογράφησης για την ολοκλήρωση δημιουργίας Εθνικού Κτηματολογίου στους Καλλικρατικούς Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

Facebook Logo Wallpaper Full HD