• ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

  ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

 • ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

  ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 • Εφαρμογή εντοπισμού της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων

  Εφαρμογή εντοπισμού της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων

 • Μελέτη Κτηματογράφησης στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

  Μελέτη Κτηματογράφησης στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

 • FInd Us on Facebook

  FInd Us on Facebook

Υποβολή δηλώσεων στην Αθήνα

Για την καλλίτερη εξυπηρέτηση των πολιτών που έχουν να υποβάλλουν δηλώσεις για τη μελέτη του Εθνικού Κτηματολογίου στους ΟΤΑ των Καλλικρατικών Δήμων Πέλλας και Σκύδρας, παρέχουμε τη δυνατότητα να καταθέσουν τις δηλώσεις τους και τα απαιτούμενα έγγραφα για τη θεμελίωση των δικαιωμάτων τους, στα γραφεία των μελών της Κοινοπραξίας στην Αθήνα. Έτσι δεν είναι υποχρεωμένοι να μεταβούν στα Γραφεία Κτηματογράφησης του Νομού Πέλλας.

Ανάλογα με τον προκαποδιστριακό ΟΤΑ, που έχουν ακίνητα, μπορούν να προσέλθουν στις κάτωθι διευθύνσεις (εάν έχουν ακίνητα σε πολλούς ΟΤΑ, μπορούν να προσέλθουν σε ένα από τα παρακάτω Γραφεία που εξυπηρετεί έναν από τους ΟΤΑ που έχουν ακίνητα, και να υποβάλλουν τις δηλώσεις για όλους τους ΟΤΑ).


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΕΤΡΙΚΗ ΕΠΕ
Υψηλάντου 66, 15121 Πεύκη
Τηλ : 2106146950,952
Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες που θα μπορείτε να δηλώσετε τις ιδιοκτησίες σας για τους ΟΤΑ Αξού, Αραβησσού, Γαλατάδων, Παλαιού Μυλότοπου, Παλαιφύτου και Τριφυλλίου (Γυψοχωρίου).


ΦΩΤΟΠΟ A.E. – ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Ιωνίας 3, 15669 Παπάγου
Τηλ.: 2106546060    
Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες που θα μπορείτε να δηλώσετε τις ιδιοκτησίες σας για τους ΟΤΑ Δήμου Πέλλας: Αγροσυκέας, Αθύρων, Δάφνης (κοινότητα Αγ. Γεωργίου), Εσωβάλτων, Καρυωτίσσης, Λιπαρού, Μελισσίου και Ραχώνας και τους ΟΤΑ Δήμου Σκύδρας: Αρσενίου, Δάφνης (κοινότητα Δάφνης), Καλής και Καλλιπόλεως.


GEOPLAN Ο.Ε. – Π. ΔΕΛΗΚΟΥΡΑΣ – Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Ο.Ε.
Αναστασίου Ζίννη 30, 11741 Αθήνα
Τηλ.: 2109247328
Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες που θα μπορείτε να δηλώσετε τις ιδιοκτησίες σας για τους ΟΤΑ Αγίου Λουκά, Ακρολίμνης και Κρύας Βρύσης.


GEOMATICS – ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Α.Ε.
Ζαΐμη 8, 10683 Αθήνα
Τηλ.: 2103832264
Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες που θα μπορείτε να δηλώσετε τις ιδιοκτησίες σας για τους ΟΤΑ Άνυδρου, Άσπρου, Καλυβίων, Κρανέας, Μανδάλου, Πετραίας, Προφήτη Ηλία και Σκύδρας.


GEOTECH – METEVA - ASTROLABOS
Μουσών 40α, 15344, Γέρακας
Τηλ.: 2106398210
Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες που θα μπορείτε να δηλώσετε τις ιδιοκτησίες σας για τους ΟΤΑ Αμπελιών, Αχλαδοχωρίου, Γιαννιτσών, Δροσερού, Λάκκας, Μυλοτόπου, Νέας Πέλλας, Πέλλας και Πλαγιαρίου.

astrolavoselpho

 geoplan logo

 

 

geomatics logogeotech  meteva

 

 

fotopo

 

Σχετικά με εμάς

 
Η Κοινοπραξία ΚΤΗΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ ΙΙ ανέλαβε από την εταιρία «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε. – ΕΚΧΑ Α.Ε.», τη μελέτη Κτηματογράφησης για την ολοκλήρωση δημιουργίας Εθνικού Κτηματολογίου στους Καλλικρατικούς Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

Facebook Logo Wallpaper Full HD