• ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

  ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

 • ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

  ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 • Εφαρμογή εντοπισμού της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων

  Εφαρμογή εντοπισμού της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων

 • Μελέτη Κτηματογράφησης στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

  Μελέτη Κτηματογράφησης στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

 • FInd Us on Facebook

  FInd Us on Facebook

Μεγάλη συμμετοχή πολιτών στις ενημερωτικές ομιλίες σε ΟΤΑ των Δήμων Πέλλας και Σκύδρας

Τη Δευτέρα 7/3/16 και την Τρίτη 8/3/16, πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές ομιλίες στους κατοίκους των ΟΤΑ Πετραίας, Καλής, Προφήτη Ηλία και Τριφυλλίου από την Ομάδα Ενημέρωσης και Κτηματογράφησης, της Κοινοπραξίας ΚΤΗΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ, αναδόχου της μελέτης Εθνικού Κτηματολογίου των Δήμων Πέλλας και Σκύδρας.

Στις ομιλίες παρευρέθηκε πλήθος πολιτών καθώς και οι τοπάρχες των Ο.Τ.Α. Πέραν της ενημέρωσης διανεμήθηκε το απαραίτητο πληροφοριακό υλικό που αφορά στην  προετοιμασία των πολιτών σχετικά με την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας, που ξεκινά στις 4 Απριλίου 2016. Οι κάτοικοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον και υποβλήθηκαν ερωτήσεις γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος, στις οποίες δόθηκαν απαντήσεις από τον υπεύθυνο της Ομάδας Ενημέρωσης, κο Ραφαήλ Ζούμη.

Τέλος οι κάτοικοι ενημερώθηκαν και για το μελλοντικό πρόγραμμα επισκέψεων της Κοινοπραξίας σε όλους τους ΟΤΑ, με σκοπό την ενημέρωση και τη βοήθεια των κατοίκων στην σύνταξη των δηλώσεων, χωρίς καμία αμοιβή.

astrolavoselpho

 geoplan logo

 

 

geomatics logogeotech  meteva

 

 

fotopo

 

Σχετικά με εμάς

 
Η Κοινοπραξία ΚΤΗΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ ΙΙ ανέλαβε από την εταιρία «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε. – ΕΚΧΑ Α.Ε.», τη μελέτη Κτηματογράφησης για την ολοκλήρωση δημιουργίας Εθνικού Κτηματολογίου στους Καλλικρατικούς Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

Facebook Logo Wallpaper Full HD