• ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

  ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

 • ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

  ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 • Εφαρμογή εντοπισμού της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων

  Εφαρμογή εντοπισμού της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων

 • Μελέτη Κτηματογράφησης στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

  Μελέτη Κτηματογράφησης στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

 • FInd Us on Facebook

  FInd Us on Facebook

Ημερίδα εργασίας με Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών

Με μεγάλη προσέλευση των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα εργασίας που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών και την συμμετοχή της αναδόχου Κοινοπραξίας του Εθνικού Κτηματολογίου στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας, Κτηματογνώμων.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας, σε μία τετράωρης διάρκειας γόνιμη συζήτηση, ανταλλάχθηκαν ερωτήματα και απαντήσεις, που κατέδειξαν το μεγάλο ενδιαφέρον του κλάδου για το Έργο του Εθνικού Κτηματολογίου. Η Κοινοπραξία αποκόμισε πολύτιμη γνώση για τις ιδιαιτερότητες της περιοχής μελέτης, που εκφράστηκαν από τα πιο επίσημα χείλη και παρουσίασε  πρωτοποριακές εφαρμογές της Κοινοπραξίας που χαιρετίστηκαν με ενθουσιασμό από τα μέλη-χρήστες.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κο Ξυνίδη, Πρόεδρο του ΔΣΓ, για την πρόσκληση της Κοινοπραξίας στην ημερίδα, αλλά και τα μέλη του συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

astrolavoselpho

 geoplan logo

 

 

geomatics logogeotech  meteva

 

 

fotopo

 

Σχετικά με εμάς

 
Η Κοινοπραξία ΚΤΗΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ ΙΙ ανέλαβε από την εταιρία «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε. – ΕΚΧΑ Α.Ε.», τη μελέτη Κτηματογράφησης για την ολοκλήρωση δημιουργίας Εθνικού Κτηματολογίου στους Καλλικρατικούς Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

Facebook Logo Wallpaper Full HD