• ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

  ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

 • ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

  ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 • Εφαρμογή εντοπισμού της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων

  Εφαρμογή εντοπισμού της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων

 • Μελέτη Κτηματογράφησης στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

  Μελέτη Κτηματογράφησης στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

 • FInd Us on Facebook

  FInd Us on Facebook

Ενημέρωση για την υποβολή δηλώσεων στο διάστημα 4-8 Απριλίου 2016

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα της υποβολής των δηλώσεων ιδιοκτησίας για το Εθνικό Κτηματολόγιο στα Γραφεία Κτηματογράφησης των Καλλικρατικών Δήμων Πέλλας και Σκύδρας.

Η ανταπόκριση των πολιτών είναι θετική και η προσέλευση τους στα Γραφεία Κτηματογράφησης ικανοποιητική, με αποτέλεσμα περίπου 2000 δικαιώματα να εισαχθούν στην κεντρική βάση του Εθνικού Κτηματολογίου. Προτρέπουμε τους πολίτες να συνεχίσουν την υποβολή δηλώσεων με ακόμη εντονότερους ρυθμούς εντός του Απριλίου, έτσι ώστε να αποφύγουν ενδεχόμενη χρονική καθυστέρηση στην εξυπηρέτησή τους, τους επόμενους μήνες.

Υπενθυμίζουμε α) τη δυνατότητα ραντεβού για όσους πολίτες ή ομάδες πολιτών συγκεντρώνουν πάνω από 8 δικαιώματα (καθορίστε το ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας μας ή μέσω των Γραφείων Κτηματογράφησης) και β) την παροχή για όσους πολίτες διαμένουν εκτός των  Γιαννιτσών και της Σκύδρας, να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους στις ομάδες ενημέρωσης που επισκέπτονται τους οικισμούς (το πρόγραμμα επισκέψεων στην ιστοσελίδα μας ή στα Γραφεία Κτηματογράφησης).

Διαβεβαιώνουμε τέλος ότι λαμβάνουμε κάθε δυνατό μέτρο για την άρτια και γρήγορη εξυπηρέτησή σας.

astrolavoselpho

 geoplan logo

 

 

geomatics logogeotech  meteva

 

 

fotopo

 

Σχετικά με εμάς

 
Η Κοινοπραξία ΚΤΗΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ ΙΙ ανέλαβε από την εταιρία «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε. – ΕΚΧΑ Α.Ε.», τη μελέτη Κτηματογράφησης για την ολοκλήρωση δημιουργίας Εθνικού Κτηματολογίου στους Καλλικρατικούς Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

Facebook Logo Wallpaper Full HD