• ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

  ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

 • ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

  ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 • Εφαρμογή εντοπισμού της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων

  Εφαρμογή εντοπισμού της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων

 • Μελέτη Κτηματογράφησης στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

  Μελέτη Κτηματογράφησης στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

 • FInd Us on Facebook

  FInd Us on Facebook

Επιλέξτε την ημέρα και την ώρα του ραντεβού σας

Η χρονική περίοδος κατά την οποία μπορείτε να υποβάλλετε δήλωση ιδιοκτησίας, είναι 3 μήνες για τους κατοίκους εσωτερικού, με ημερομηνία έναρξης την 4η Απριλίου 2016 και ημερομηνία λήξης την 4η Ιουλίου 2016. Επιδίωξή μας είναι η ροή παραλαβής των δηλώσεων να είναι συνεχής και ομαλή και ο χρόνος αναμονής σας να είναι εύλογος και να μην ξεπερνάει την μία (1) ώρα ακόμη και σε περιόδους αιχμής. Προς τούτο σας προτρέπουμε να προσέλθετε στα Γραφεία Κτηματογράφησης από τον πρώτο μήνα έναρξης της διαδικασίας ενημέρωσής σας (4 Μαρτίου 2016) έτσι ώστε να πληροφορηθείτε για τυχόν έγγραφα που χρειαστεί να συλλέξετε, και να είστε σε θέση να υποβάλλετε τη δήλωσή σας από την 4η Απριλίου 2016.

Για τη  διευκόλυνσή σας, παρέχεται η δυνατότητα προσέλευσής σε προκαθορισμένες ώρες (ραντεβού), όπου η εξυπηρέτησή σας θα είναι άμεση, χωρίς να περιμένετε καθόλου. Τέτοια δυνατότητα παρέχεται κυρίως σε πρόσωπα που έχουν να δηλώσουν μεγάλο αριθμό δικαιωμάτων (από 8 δικαιώματα και άνω).

Για τον καθορισμό μίας τέτοιας συνάντησης έχει δημιουργηθεί ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα μας, που εξασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας. Η εφαρμογή είναι αρκετά φιλική προς το χρήστη, και κατά την είσοδο σε αυτήν εισάγετε τα στοιχεία σας, στη συνέχεια επιλέγετε το Γραφείο Κτηματογράφησης καθώς και εάν ο καθορισμός του ραντεβού θα γίνει είτε σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα είτε από συγκεκριμένο σύμβουλό μας. Όταν καθορίσετε το ραντεβού θα λάβετε άμεσα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, σχετική αναλυτική περιγραφή.

Έχετε δυνατότητα ακύρωσης του ραντεβού μέσω της εφαρμογής, έως τις 12μμ της προηγούμενης μέρας που το έχετε καθορίσει. Η καταχώρηση του κινητού σας τηλεφώνου είναι υποχρεωτική έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα, να στείλουμε μήνυμα υπενθύμισης (SMS) την προηγούμενη μέρα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας και προστασίας των δεδομένων, έτσι ώστε τα προσωπικά σας στοιχεία να διαχειρίζονται ως εμπιστευτικά.

Οδηγίες χρήσης της εφαρμογής

Για να καθορίσετε ημερομηνία συνάντησης μέσω της εφαρμογής πατήστε εδώ.

Εναλλακτικά, για τον καθορισμό της συνάντησής σας μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω τηλεφώνου και στα Γραφεία Κτηματογράφησης.

Καθορισμένη συνάντηση μπορείτε να κλείσετε και στην περίπτωση που είστε σε απομακρυσμένες περιοχές από τα Γραφεία (Γιαννιτσά και Σκύδρα) στον τόπο κατοικίας σας (σε κάποιον από τους οικισμούς των περιοχών Κτηματογράφησης) . Στην περίπτωση αυτή ο Υπεύθυνος της Ομάδας Κτηματογράφησης θα προσέλθει στον τόπο κατοικίας σας σε ημερομηνία και ώρα κοινής αποδοχής. Εσείς θα καταχωρήσετε την ημερομηνία που επιθυμείτε και συνεργάτης μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας στην περίπτωση που δεν είναι εφικτή η συνάντηση με τον Υπεύθυνο το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, για να βρείτε ημερομηνία κοινής αποδοχής. Για τη συνάντηση στον τόπο κατοικίας σας αντί για Γραφείο Κτηματογράφησης Πέλλας ή Σκύδρας επιλέξτε τον αντίστοιχο Υπεύθυνο Ομάδας Κτηματογράφησης.

Επισημαίνουμε ότι έχετε δυνατότητα μέσω εξουσιοδότησης, να καταθέσετε δικαιώματα και άλλων προσώπων (πχ συγγενείς σας). Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να έχετε τον απαιτούμενο αριθμό δικαιωμάτων (8 ή περισσότερα), ώστε να διευκολυνθείτε τόσο εσείς όσο και τα συγγενικά σας πρόσωπα μέσω της παραπάνω διαδικασίας.

astrolavoselpho

 geoplan logo

 

 

geomatics logogeotech  meteva

 

 

fotopo

 

Σχετικά με εμάς

 
Η Κοινοπραξία ΚΤΗΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ ΙΙ ανέλαβε από την εταιρία «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε. – ΕΚΧΑ Α.Ε.», τη μελέτη Κτηματογράφησης για την ολοκλήρωση δημιουργίας Εθνικού Κτηματολογίου στους Καλλικρατικούς Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

Facebook Logo Wallpaper Full HD