Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια ;

Η συμπλήρωση των δηλώσεων είναι απλή, όσοι όμως συναντήσουν δυσκολίες,μπορούν να ζητήσουν τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού του Γραφείου Κτηματογράφησης. Επιπλέον, στα Γραφεία Κτηματογράφησης  θα διατίθενται οδηγίες αλλά και συμπληρωμένα υποδείγματα, καθώς επίσης και κατάλογος στον οποίο θα περιλαμβάνονται τα έγγραφα που υποβάλλονται μαζί με τη δήλωση.

Εξειδικευμένες ομάδες ενημέρωσης κοινού, συλλογής δηλώσεων και παροχής οιασδήποτε τεχνικής και νομικής βοήθειας, επισκέπτονται τους οικισμούς των Δήμων Πέλλας και Σκύδρας.Έτσι θα ενημερωθείτε έγκαιρα και υπεύθυνα, χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να μεταβείτε στα Γραφεία Κτηματογράφησης.Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα επισκέψεων του τρέχοντος μηνός των ομάδων της Κοινοπραξίας Κτηματογνώμων, επίσημου αναδόχου του Εθνικού Κτηματολογίου, πατώντας εδώ.

Πριν την υποβολή ερωτήματος,ανατρέξτε στην ενότητα ''Συχνές Ερωτήσεις'' όπου μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις σε ήδη υποβληθέντα ερωτήματα πολιτών.

Επιπρόσθετα των προαναφερθέντων, μπορείτε να υποβάλλετε οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με τη διαδικασία υποβολής δήλωσης και εν γένει για την σύνταξη του Εθνικού Κτηματολογίου στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας, με έναν από τους παρακάτω τρόπους: